بازی هاGames
برنامه هاApplications
گرافیکGraphic
درباره وب
About Us
آرشیو مطالب
Archive
لینک دوستان
Links
پيوندهای روزانه
Daily Links
امکانات وب
Codes
پر مخاطب ها
Favorite Posts
    خبرنامه
    NewsLetter
    عضویت
    Register
    نام کاربري :
    رمز عبور :

    آمار سایت
    Statis-tics
    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 2
    تعداد کل نظرات : 0
    اختصاصی ایمپلنت دیجیتال دندان: مزایای کاشت ایمپلنت دیجیتال
     

    ایمپلنت دیجیتال چیست

    ایمپلنت دیجیتال تکنولوژی بسیار پیشرفته با استفاده از اسکن ها و مدل سازی سه بعدی در دندانپزشکی است. از آنجایی که در ایمپلنت دیجیتال کمترین شکاف و برش ایجاد می گردد؛ از درد و خونریزی به میزان قابل توجهی کاسته می شود. بدون شک امروزه فن آوری دیجیتال در قرن بیست و یکم جایگاه ویژه ای در همه ابعاد زندگی بشر پیدا کرده است.

    رشته دندانپزشکی و ایمپلنت دندان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیست، به طوریکه یکی از مواد درسی که رشته دندانپزشکی در کشورهای پیشرفته تدریس می شود دندانپزشکی نوین یا ایمپلنت دیجیتال می باشد.

    ایمپلنت دیجیتال به روش درمان کاشت ایمپلنت دندان گفته می شود که در مراحل مختلف آن از تجهیزات و تکنولوژی های جدید بهره گرفته می شود تا نتیجه سریعتر، دقیق تر و راحت تر حاصل شود. برخی از مطبها یا کلینیکها ممکن است به همه این تکنولوژیها مجهز باشند و برخی دیگر تنها یک یا چند مورد آن را در اختیار داشته باشند.

    ایمپلنت های دندانی دیجیتال یکی از شگفتی های دندانپزشکی مدرن است که برای جایگزین کردن دندان هایی استفاده می شوند که خیلی دچار تحلیل استخوان نشده اند و طراحی شده اند تا مانند قبل از خوردن غذا های دلخواه خود لذت ببرید و رنج بی دندانی را خیلی حس نکنید. اگر از ایمپلنت دندان دیجیتال به خوبی مراقبت کنید تا پایان عمر عملکرد خود را حفظ می کنند و برای شما ماندگار خواهند بود.

    در عمل جراحی کاشت دیجیتال از یک سیمیلاتور(شبیه ساز) رایانه ای سه بعدی برای تحلیل و بررسی وضعیت استخوان و شرایط عصبی استفاده می کند. با این اطلاعات ، یک دندانپزشک معتبر قادر به برنامه ریزی جراحی با حداقل برش خواهد بود. از آنجا که عمل جراحی کاشت دیجیتال در ایجاد کوچکترین برش ممکن است ، در مقایسه با جراحی سنتی کاشت ایمپلنت درد کمتری دارد.

    بطور معمول 98% از جراحی های ایمپلنت دیجیتال موفقیت آمیز بوده و عمر مفید آن تا پایان طول عمر فرد بوده و بدون هیچگونه مشکلی باقی می ماند.

    بیشتر بخوانید : Wiley Online Library

     
    ایمپلنت دیجیتال چگونه ساخته می شود؟
     

    ایمپلنت دیجیتال چگونه ساخته می شود؟

    برای انجام کاشت دندان دیجیتال در ابتدا لازم است که بیمار عکس رادیوگرافی یا اسکن سه بعدی (CBCT) از ناحیه ای که می خواهد ایمپلنت دیجیتال انجام دهد، تهیه کند. سپس دندانپزشک با استفاده از رادیوگرافی میزان استخوان را اندازه گیری می کند و بهترین طول و قطر ایمپلنت دیجیتال را تعیین می کند پس از طرح درمان کلی از دندان بیمار قالب تهیه می کند و تمام تغییراتی که می تواند به بهبود کاشت ایمپلنت و ظاهر پروتز و روکش دندان کمک کند؛

    توسط کامپیوتر طراحی می گردد. بهترین موقعیت کاشت ایمپلنت با درنظر گرفتن کیفیت و حجم استخوان مورد نیاز و موقعیت سینوس و عصب از قبل مشخص شده و احتمال خطا و لغزش به حداقل می‌رسد.


    علاوه بر این موارد از آنجایی که دندانپزشک می‌تواند به طور کامل، پروتز دندان را در زمان مورد نیاز طراحی کند، ایمپلنت دیجیتال می تواند حتی برای نمونه های بسیار پیچیده طوری عمل کند که نتیجه نهایی دقیقا شبیه دندان طبیعی بیمار یا مراجعه کننده باشد.

    پس از این مرحله یک مدت زمان کمی باید سپری شود تا راهنمای جراحی (guide surgery)  آماده شود و با استفاده از محل دقیق جایگذاری ایمپلنت دیجیتال مشخص گردد و همچنین با استفاده از قالب اولیه روکش موقت یا دائم هم برای بیمار ساخته می شود تا در همان روز جراحی به بیمار تحویل داده شود،

    در واقع مزیت ایمپلنت دیجیتال علاوه بر دقت و سرعت عمل بالا تحویل روکش و پروتز دندان در همان روز جراحی می باشد، به طوریکه بیمار حتی یک روز هم بدون دندان نمی ماند.

     
    قیمت ایمپلنت دیجیتال در سال 1400
     

    دندانپزشکی با محوریت دیجیتال می تواند جایگزین مناسبی برای روش های درمان ایمپلنت سنتی یا معمولی باشد. قطعا در آینده، دندانپزشکی دیجیتال کاملا رایج خواهد شد و به روند درمان ایمپلنت ، سرعت ، دقت، کیفیت، و زیبایی کار نهایی افزایش می یابد.

    بیشتر بخوانید : جراحی ایمپلنت دیجیتال

     

    درد ایمپلنت دیجیتال دندان از درد ایمپلنت سنتی کمتر است؟

    تصاویر و مدل‌سازی‌های سه بعدی که در روش ایمپلنت دیجیتال به ثبت می‌رسند، سبب می‌گردند که متخصص ایمپلنت ساده‌تر اختلالات استخوان فک فرد را دریابد و مکان قرارگیری رشته‌های عصبی دندان را بهتر بیابد. این در حالی است که طی انجام ایمپلنت به روش سنتی، دندانپزشک شکاف بزرگتری روی لثه شما ایجاد می‌کند تا به استخوان فک برسد.

    پس از آن جایی که با استفاده از تصاویر سه بعدی روش دیجیتال ایمپلنت دندان، شکاف دندان به حداقل می‌رسد، در نتیجه بیمار درد کمتری را حس خواهد کرد و شکاف ایجاد شده به بخیه نیاز نخواهد داشت. همچنین خونریزی کاهش یافته و بهبود سریعتر حاصل خواهد شد.

    منبع : سایت دکتر سجودی


    برچسب‌ها :
    دوشنبه 24 مرداد 1401 - 14:18 نویسنده : کاربر بازدید : 199 ادامه مطلب
    صفحات وب
    Pages